top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBovelander Foundation Hockey voor India

Eerste schoolhockeytoernooi in Bussum op 29 juni 2022

Nieuws

Woensdag 29 juni vond het eerste schoolhockeytoernooi op Gooische hockeyclub in Bussum plaats. In samenwerking met Rotary Bussum en de Gooische hockeyclub werd het toernooi georganiseerd voor de groepen 7 & 8. Er deden 31 teams mee en meer dan 300 kinderen. De kinderen waren erg enthousiast en er is mooi gehockeyd, met spannende wedstrijden. Het was prachtig weer en een super leuke dag!


Doel

Het doel is van het toernooi is dat de kinderen van verschillende scholen plezier hebben en ervaren hoe leuk het is om samen te hockeyen en om elkaar te motiveren om uiteindelijk te winnen. Hiernaast is het doel om geld op te halen voor de Bovelander Foundation. Zij helpen aan een betere toekomst voor kansarme kinderen en jongvolwassenen in India. Door middel van hockey programma's brengen zij kinderen samen en helpen zij hen in hun persoonlijke, sociale, sportieve en educatieve ontwikkeling.

Dankzij vrijwilligers van Rotary Bussum, Gooische hockeyclub en de Bovelander Foundation is het een geweldige en succesvolle dag geworden. Deze vrijwilligers regelden de wedstrijdschema’s, de prijzen, eten en drinken en op het toernooi stond een snelheidsmeter waar de kinderen konden kijken hoe hard ze sloegen. De winnaars kregen een prijs. Tijdens het toernooi deed iedereen zijn best om een steentje bij te dragen aan de op- en afbouw.

Veel sponsoren, met als hoofdsponsor Volvo, hebben bijgedragen aan het schoolhockeytoernooi van Bussum. Aan het einde van de dag werd de cheque door Mark-Jan (van Rotary Bussum) uitgereikt aan Floris Jan Bovelander met een bedrag van €10.000,-. Iedereen heeft het heel erg naar hun zin gehad. Al met al was het een zeer geslaagd schoolhockeytoernooi. Met dit prachtige bedrag kan Bovelander Foundation veel kinderen helpen in India.


Doe ook mee!

Na dit eerste succesvolle schoolhockeytoernooi op Gooische, hopen wij dat we, samen met Rotaryclubs meer schoolhockeytoernooien kunnen organiseren. Heeft u als Rotaryclub of als hockeyclub interesse in een samenwerking met de Bovelander Foundation en Hockey voor India project, dan kunt u contact opnemen via: info@bovelanderfoundation.com .

14 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page