top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBovelander Foundation Hockey voor India

Online bijeenkomst 14 december met belangstellende voor Hockey voor India


Nieuws Afgelopen dinsdagavond 14 december heeft er een online Zoom informatieavond plaatsgevonden die is gehost door de Bovelander Foundation, Rotary Club IJmond en KHC Strawberries. Er waren belangstellende vanuit verschillende Rotaryclubs, Hockeyclubs en verdere geïnteresseerde aanwezig.

Het doel Het doel van de informatieavond was om de belangstellende van informatie te voorzien over het Hockey voor India project. De presentatie begon met het woord van Rotarians Michiel Bom en Maaike Brouwer van club IJmond. Zij vertelde over wat het Hockey voor India project inhoudt en wat het oplevert voor de betrokken partijen. Daarna heeft Floris Jan Bovelander vertelt over de historie en wat de activiteiten zijn van Bovelander Foundation m.b.t. het Hockey voor India project. Als laatste was Pieter Oosthoek de voorzitter van KHC Strawberries aan het woord. Hij vertelde in zijn presentatie over de werking van het project m.b.t. de Hockeyclubs en basisscholen. Samenvattend kregen de belangstellende een breder zicht op wat het Hockey voor India project is en waarom het iets voor hen is om aan mee te werken. Wij hopen natuurlijk dat er zoveel mogelijk aanmeldingen zullen zijn vanuit de Rotaryclubs, Hockeyclubs en geïnteresseerde.

Wij hebben na afloop veel positieve geluiden gehoord over eventuele aanmelding voor het project. Dit vinden wij natuurlijk super leuk om te horen en zijn met veel enthousiasme verder aan het werk om het Hockey voor India project te organiseren voor het jaar 2022.


Aanmelden

Heeft u als Rotaryclub of Hockeyclub interesse in het een samenwerking met de Bovelander Foundation en het Hockey voor India project, dan kunt u contact opnemen via: info@bovelanderfoundation.com Wij hopen natuurlijk op zoveel mogelijk aanmeldingen voor het project.17 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page