• Foto van schrijverBovelander Foundation Hockey voor India

Oproep aan Rotary Clubs, Hockeyclubs en Basisscholen

Bijgewerkt op: 22 dec. 2021

Doe ook mee aan Hockey voor India 2022! Afgelopen jaar organiseerden wij met Rotary IJmond en Hockeyclub Strawberries het eerste Hockey voor India evenement. In 2022 staan er inmiddels 2 regio’s op de kaart. Natuurlijk willen wij in zoveel mogelijk regio’s Hockey voor India programma’s organiseren.

Hockey voor India

• brengt de scholen uit de gemeente bijeen tijdens het Hockey voor India schoolhockeytoernooi (de Bovelander Hockey series, groep 7 en 8);

• leert kinderen leren wat sport voor henzelf en de kinderen in India betekent;

• leert kinderen over India en de omstandigheden waarin de meeste kinderen in India opgroeien;

• stimuleert kinderen geld op te halen voor hun leeftijdsgenootjes in India;

• laat de winnaars van de lokale toernooien mee doen aan een landelijke finale dag;

• is een kant-en-klaar project dat een Rotary club, in samenwerking met de Bovelander Foundation, kan organiseren.

Kijk voor meer informatie onderstaande video of download de flyer voor geïnteresseerde Rotary- en hockeyclubs.

DOE JIJ OOK MEE? Het is heel leuk voor basisschoolkinderen en essentieel voor kinderen in India. Stuur een aanmeldingsmail naar info@bovelanderfoundation.com .

44 weergaven0 opmerkingen